Uite cine dansează și-a desemnat câștigătorii! Trofeul merge la Chișinău

Finala emisiunii Uite cine danseaza le-a adus telespectatorilor momente incendiare, culoare, dansuri incredibile si un spectacol extraordinar! Dupa 10 saptamani de munca intensa in sala de repetitii si pe ringul de dans, publicul a ales castigatorii celui mai stralucitor spectacol de televiziune!

La inceputul show-ului, sortii nu pareau sa fie de partea concurentilor Uite cine danseaza. Vedetele oboseau imediat, se accidentau, iar coregrafii le reprosau intotdeauna cate ceva. Dupa 10 saptamani de munca intensa insa, Alex Velea, Liviu Teodorescu si Marius Manole s-au disciplinat si au oferit alaturi de partenerele lor un spectacol de zile mari in marea finala a emisiunii!

Dupa o seara de seara stralucire, bucurie, energie, frumusete, emotii si mult umor, publicul a ales!

Marius Manole, câștigător la Uite cine dansează

Dintre cele trei perechi ramase in concurs, numai una putea sa fie declarata invingatoare. Alex Velea si Ecaterina Dosan, Liviu Teodorescu si Marica Derdene si Marius Manole si Olesea Nespeac au asteptat cu sufletul la gura verdictul!

Miscarile, atitudinea si disciplina i-au transformat doar pe doi dintre ei in invingatori: Marius Manole si Olesea Nespeac au ridicat marele trofeu Uite cine danseaza! Iata momentele din finala care i-au convins pe telespectatori sa ii voteze!

Puteți urmări AICI, pe pagiina concursului, cele două dansuri din această seară care a făcut publicul să voteze cu Marius Manole și Olesea Nespeac.

Previous Post

Prezentatoarea TV, Lilia Ojovan, în plină zi, și-a găsit mașina spartă și face un apel către toți internauții

Next Post

Meet the Nokia 8 — The First Android Flagship From The Iconic Brand

Related Posts
Total
0
Share