#Coronavirus Sport

UEFA anulează toate meciurile din Champions League și Europa League din cauza coronavirusului

Comitetul executiv al UEFA a amânat toate meciurile programate pentru iunie. A anulat toate jocurile din Liga Campionilor și Europa League.


În legătură cu pandemia coronavirusului, Uniunea Europeană a Asociațiilor de Fotbal (UEFA) a anulat temporar organizarea tuturor jocurilor din Liga Campionilor și Europa League. Acest lucru este declarat într-un comunicat de presă al sindicatului, publicat miercuri, 1 aprilie, în urma unei conferințe video cu secretarii generali ai celor 55 de asociații – membri ai UEFA.


În plus, până la o notificare suplimentară, toate meciurile internaționale ale echipelor de femei și bărbați, programate pentru iunie 2020, în special meciurile de calificare ale Campionatului European, vor fi amânate. Se transferă și meciuri amicale și turnee între echipele de tineret.

Raportul afirmă că o astfel de decizie a fost luată de Comitetul Executiv al UEFA, luând în considerare recomandările grupului de lucru instituit pe 17 martie.


Finala Campionatului European de Fotbal – 2020 a fost amânată anterior pentru anul 2021. La mijlocul lunii martie, UEFA a suspendat turneele Cupei Europene.

Articole asemănătoare

ULTIMA ORĂ! 264 cazuri noi de COVID-19, înregistrate în ultimele 24 ore

Svetlana Gabură

VIDEO: Mesaje transmise de către medicii care luptă în prima linie împotriva COVID-19 persoanelor care nu cred în coronavirus

Redacția Regional

Un șofer de ambulanță din Chișinău, a decedat din cauza coronavirusului

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....