Traseul Hâncești-Lăpușna va fi reparat până la sfârșitul lunii noiembrie a acestui an

Traseul R33 Hâncești – Lăpușna – M1, va fi finalizat până în data de 30 noiembrie 2017, informează Regional.md. Asigurările au fost date de către vicedirectorul companiei „Evrascon”.

În prezența conducerii Ministerului Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, de către Vicedirectorul companiei „Evrascon” Shahbaz Mammadhasan., dar și de către directorul general interimar al Î.S. ”Administrația de Stat a Drumurilor” Veaceslav Teleman, dar și reprezentanții inginerilor supervizori – SPEA Engineering SPA și WSP Group SRL, în asociere cu Technic Consulting Engineering Romania SRL, au fost semnate Planurile de măsuri concrete care au drept scop accelerarea tempoului și finalizarea lucrărilor de reabilitare a drumului R33 Hînceşti – Lăpuşna – M1, sector km 0+000 – km 37+200m până în data de 30.11.2017.

În urma semnării acestui plan, MTID, ASD și reprezentanții inginerului vor monitoriza respectarea angajamentelor asumate. În cazul în care obligațiunile asumate de contractor nu vor fi respectate, va fi reziliat contractul și va fi încasată contravaloarea garanției bancare de bună execuție.

La începerea sezonului de construcție 2017, Reprezentanții Ministerului împreună cu reprezentanții Inginerului și Contractorului vor organiza vizite în teritoriu pentru controlul gradului de implementare a proiectelor.

Next Post

Regional.md – îți aducem știrile care contează!

Related Posts
Total
0
Share