Tragedie la Nisporeni! Un tânăr a murit după ce a fost împins de pe un pod

Anna Casian-Musteață

Caz șocant în orașul Nisporeni! Un tânăr de 28 de ani a murit după ce un individ, cu care avea un conflict mai vechi, izbucnit pe rețelele de socializare, l-a împins de pe un pod, de la o înălțime de aproximativ doi metri.

Incidentul s-a produs în data de 31 martie, în parcul din centrul localității și a fost surprins de camerele de supraveghere.

În imagini se vede cum victima stătea pe o bancă alături de alți amici, când de el s-a apropiat agresorul, un tânăr de 19 ani. Tinerii s-au certat câteva secunde, după care s-a trecut la violență. Bărbatul a fost lovit puternic cu pumnul în față, după care a fost împins de pe pod.

Victima de 28 de ani s-a ales cu traumatism vertebro-modular închis grav, luxația vertebrei C5 și contuzia medulară și a murit în data de 5 aprilie, în secția de reanimare a Institutului de Medicină Urgentă.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru huliganism și vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii. Individul agresor a fost reținut de oamenii legii și riscă ani grei de pușcărie.

Sursa – tv8

Previous Post

Din mai, ÎN ACESTE LOCALITĂȚI vor funcționa camere de supraveghere a traficului rutier

Next Post

Tatiana Zatâc: Urmează o perioadă mai restrictivă

Related Posts
Total
13
Share