Tragedie la Cahul! Cadavrul unui tânăr de 19 ani a fost găsit spânzurat în curtea casei

Cadavrul unui tânăr a fost găsit spânzurat în curtea casei. Descoperirea macabră a avut loc în această dimineață, în jurul orei 09:10, în municipiul Cahul.

Potrivit poliției, victima s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de 19 ani. Cadavrul acestuia a fost găsit de către mama sa care imediat a alertat poliția.

Medicul-legist venit la fața locului nu a depistat semne de moarte violentă pe suprafața cadavrului, iar acest fapt îi face pe oamenii legii să creadă că ar fi vorba despre un caz de suicid.

Angajații IP Cahul au inițiat o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia, dar și pentru a indentifica motivul care l-a făcut pe tânăr să recurgă la acest gest disperat.

Acest este al doilea caz de suicid din ultimele 24 de ore. Amintim că noaptea trecută o femeie de 29 de ani s-a spânzurat într-o localitate din Fălești, după o ceartă la telefon cu soțul pelcat la muncă peste hotare. Femeia a lăsat în urma sa două fetițe de 5 și repsectiv 10 ani.

Sursa – Deschide

Previous Post

TRAGEDIE la Fălești! O minoră de 10 ani și-a găsit mama spânzurată într-un șopron

Next Post

O schemă infracțională privind eliberarea certificatelor false de vaccinare anti COVID-19 a fost destructurată de Procuratura Anticorupție

Related Posts
Total
26
Share