Tragedie la Bălți! Un bărbat a decedat dupa ce au căzut peste el plăci de granit, iar alții doi sunt în spital

În seara zilei de 15 septembrie angajații IGSU din nordul țării au fost solicitați pentru a interveni la deblocarea a trei persoane care au rămas prinse între mai multe plăci de granit, care au căzut în timp ce erau descărcate din remorca unui camion de model MAN. Cazul a avut loc pe teritoriul unei întreprinderi de pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Bălți.

Potrivit primelor informații, trei bărbați cu vârstele de 34 și 35 de ani au rămas blocați. La fața locului au intervenit salvatorii din cadrul Detașamentului Regional Căutare Salvare nr.2 din municipiul Bălți care au stabilit că o persoană în vârstă de 34 de ani a decedat pe loc, iar alte două persoane cu vârstele de 34 și 35 de ani au diverse traumatisme. Toți trei bărbați au rămas blocați în plăcile de granit cu greutate de peste 1.5 tone.

Angajații IGSU au efectuat operativ operațiunea de deblocare, utilizând echipament specializat din dotare, reușind să salveze cei doi bărbați și să recupereze corpul neînsuflețit a persoanei decedate.

Bărbații salvați au fost preluați de medici pentru ulterioare îngrijiri medicale.

Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.

Potrivit IGSU în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 59 situații de risc.

Previous Post

PREMIERĂ pentru țara noastră! A fost lansat Atlasul agriculturii ecologice din Republica Moldova

Next Post

Astăzi se încheie perioada de înregistrare prealabilă pentru cetățenii cu drept de vot din străinătate

Related Posts
Total
4
Share