Monden SLD

Tragedie în lumea muzicii. Solistul trupei 7 Klase, Cătălin Caragea, a decedat în această noapte

Cătălin Caragea, solistul trupei 7 Klase, s-a stins din viață în această noapte. Informația a fost confirmată de către producătorul trupei într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Poliția a fost alertă în această dimineață la ora 03:21, precum că într-o locuința a fost depistat cadavru unui tânăr strangulat. Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă a IP Centru și medicul legist unde au depistat cadavrul unui tânăr strangulat. Urmare a documentării polițiștii au stabilit identitatea tânărului care s-a dovedit a fi în vârsta de 22 de ani, iar la examinarea de care medicul legist urme de moarte violentă nu au fost depistate, decât cele caracteristice strangulării. Totodată s-a stabilit că tânărul locuia de unul singur a fost depistat de către o rudă care a venit să vadă ce s-a întâmplat din motiv că nu răspundea la telefon. Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor și ce l-ar fi făcut pe tânăr să recurgă la așa gest, bilețel de adio nu a lăsat”, a confirmat serviciul de presă al IGP pentru EA.md.

Doamne Sfinte, Iartă-ne. Te rog, iartă-ne.#Cătălin, băiat frumos și talentat… de ce el…?Rațional și ambițios și,…

Опубликовано Iurie Bădicu Вторник, 24 марта 2020 г.

Cătălin Caragea vocalist și chitarist din Trupa 7 Klase a murit. Probabil îl vom înmormânta în cimitirul din satul Malcoci, Ialoveni. Acolo unde locuiește bunelul său. Mama și Tata artistului încă n-au revenit de peste hotare, nu cunosc dacă au reușit acum să ajungă acasă, e regim de pandepidemie, carantină, a scris Iurie Bădicu.

Articole asemănătoare

VIDEO: Natalia Barbu a lansat piesa „Iubește-mă azi”

Svetlana Gabură

VIDEO: Valera de la Banca de Bancuri s-a lansat pe piața muzicală

Mia Roșca

PIESĂ NOUĂ! Denis Midone: ,,Mai știi”

Mia Roșca
Se încarcă....