Chișinău Social

Tragedie în Capitală! Un om a ars de viu, după ce mașina în care se afla a explodat într-o parcare din sectorul Buiucani

Un om a ars de viu, după ce mașina în care se afla a explodat într-o parcare din sectorul Buiucani al capitalei. Pompierii au intervenit, însă vehiculul a ars minute bune și a fost făcut scrum.

Comunicatul emis de IGSU:

„În această noapte, pompierii Detaşamentului Căutare Salvare nr.1 au fost solicitaţi să intervină la lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism de model UAZ de pe strada Alba Iulia 113, mun. Chişinău. Aautoturismul a luat foc în timpul staţionării, după care a explodat.

Ajunşi la faţa locului pompierii au stabilit că, în urma incendiului, maşina a fost distrus de flăcări, iar în interior a fost depistat cadavrul carbonizat a unei persoane. Identitatea omului urmează a fi stabilită. Totodată, flăcările au afectat parţial două autovehicule din preajma de model Cadillac, şi Suzuki.

Toate circumstanţele, cauza producerii incendiului, dar şi prejudicial material  urmează a fi stabilite de specialişti. Cazul este cercetat de către organele de drept. În ultimele 24 de ore salvatorii şi pompierii au intervenit în 38 situaţii de risc.”

Sursă :

protv.md

Ne poți susține printr-o donație aici:
Se incarca....