Monden

Top 5 vedete din Moldova care au devenit tătici în anul 2019

Top 5 vedete din Moldova care au devenit tătici în anul 2019

Pe lângă faptul că se bucură de succes și ne încântă cu prestațiile lor de fiecare dată când pășesc pe scenă, aceștia sunt și niște tătici model.

Anul 2019 a fost unul plin de evenimente și surprize. Pentru unele vedete de la noi însă acesta va rămâne mereu în amintire pentru că le-a adus noi responsabilități, dar și o fericire nemăsurabilă, cea de a deveni părinte.

Perfecte.md îți propune să-i cunoști pe cei care au avut norocul ca în 2019 să devină tătici.

Igor Stribițchi

În acest an, interpretul a devenit tătic pentru prima oară. El are o fetiță frumoasă pe nume Luiza. Un nume rar și special susține interpretul. Întrebat, în cadrul emisiunii O Seară Perfectă, cu cine seamănă nou-născuta, cântărețul a spus că deși încă este foarte mică: „toți care au văzut-o spun că seamană cu mine”.

Anatol Durbală

Actorul a devenit tată pentru a doua oară în luna augut a acestui an. Soția lui, Olesea Sveclă, a adus pe lume un băiețel. Proaspeții părinți l-au numit Dragomir.

„Am așteptat mult, da tare mult… credeam că nu mai nasc… Dar minunea a venit astăzi… de la o luni! Un băiat de aproape 4 kg fără 90 de grame… ca un bărbat adevarat. Voi fi mama de băiat, habar nu am cum va fi, sper să mă descurc și să țin piept la atâția Durbali prin casă…”, a scris tânăra mămică pe contul său de Instagram.

Cei doi artisti mai au o fetiță Cassandra.

Sergiu Moșneagu

În august a devenit tătic și cântărețul de muzică populară, Sergiu Moșneagu. Maria, soția cântărețului, a născut o fetiță. Cei doi i-au pus prenumele Daria.

„Sunt foarte bucuros și împlinit, am o bucurie enormă că familia mea s-a marit și bunul Dumnezeu ne-a dat acest dar minunat, pe fetița noastră Daria”, a declarat interpretul pentru regional.md.

Serghei Kovalsky

Membrul formației „Lume” a devenit tătic în noiembrie. Soția lui, Irina Kovalsy (Tarasiuk), a născut o fetță pe care cei doi au numit-o Anghelina.

Ei mai au doi copii mai măricei – Liza și Serghei.

Valentin Uzun

Interpretul și soția sa, Nadejda, au devenit părinții unui băiețel. Anunțul a fost făcut chiar de interpret în cadrul unui interviu pentru Busuioc TV. Valentin a povestit cu drag despre bucuria pe care o are: „Avem un băiețel”.

Micuțul a fost numit Valentin, în cinstea tatalui său. „Au decis și Amelia, și soția, și toată familia cum să-l cheme”.

Valentin Uzun și Nadejda mai au împreună o fetță, Alisa-Andreea. Din căsătoria cu Ana Cernicova, intepretul mai are o fiica – Amelia Uzun.

Se incarca....