Tineri din raionul Leova, reținuți pentru jaf. Riscă 7 ani de închisoare!

Doi tineri cu vârstele de 23 ani şi 25 ani, originari din r. Leova, au fost reţinuţi de ofiţerii de investigaţie a Inspectoratului Buiucani al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, după ce la data de 26 decembrie, ar fi jefuit doi bărbaţi.

În cadrul acțiunilor de investigaţii demarate de forţele de ordine,  s-a stabilit că indivizii prin forţarea uşii au pătruns în casa de locuit situată pe str. Caucaz din or. Durleşti, mun. Chişinău, unde cu o rangă metalică au agresat fizic victimele de 25 ani şi respectiv 28 ani, în mod deschis deposedându-i de bani și telefon mobil. Astfel prin acţinile lor au cauzat un prejudiciu victimelor în sumă de 2 400 lei. Este de menţionat că suspecţii nu sunt la prima abatere anterior fiind judecaţi pentru furt şi huliganism.

În acest context a fost iniţiată o cauză penală în baza art. 187 al 2 Cod Penal al RM. Conform legislaţiei în vigoare persoanele culpabile de „Jaf” riscă o pedeapsă cu închisoare de la 5 la 7  ani. Indivizii fiind reţinuţi  pe un termen de 72 de ore în Izolatorul Direciei de Poliţie mun. Chişinău.

Load More Related Articles
Load More In Leova

Citește și

Câteva străzi din Chișinău vor rămâne mâine fără apă. Iată CARE sunt acestea!

Furnizorul de apă anunță deconectări pe mai multe străzi din capitală. Sistările au loc în…