fbpx
Ungheni

Țigara i-a luat viața! Un bărbat din Ungheni a fost găsit carbonizat în propria casă

Un bărbat în vârstă de 55 de ani și-a pierdut viața în urma unui incendiu care a avut loc în propria locuință. Cazul a avut loc pe 20 mai într-o gospodărie din localitatea Medeleni, raionul Ungheni. P

otrivit primelor investigații incendiul a distrus patul din dormitor, unde ulterior a fost depistat cadavrul carbonizat al bărbatului. Pompierii nu au fost solicitați pentru intervenție la stingerea focului.

În urma cercetărilor, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au stabilit că cel mai probabil incendiul s-a produs din cauza unei țigări nestinse.

Toate circumstanțele urmează a fi stabilite de specialiști. În acest context angajații IGSU atenționează repetat populația despre riscul fumatului în locuințe, dar și despre nerespectarea regulilor antiincendiare.

De la începutul anului 2020 potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență în incendii și-au pierdut viața 60 de persoane.    

Articole asemănătoare

Un bebeluș a fost găsit mort într-o locuință cuprinsă de flăcări din raionul Ungheni. În casă se mai aflau încă 4 copii!

Anna Casian-Musteață

Ungheni: Un bărbat a decedat după ce s-a prăbușit cu mașina de pe un pod, iar fiica acestuia de 19 ani se află în stare gravă la spital

Redacția Regional

Preotul unei biserici din raionul Ungheni riscă să ia amendă pentru că a arborat drapelul României pe clopotniță

Se încarcă....