Actual

Test online pentru elevi, profesori și părinți: „Republica Moldova este Europa”. Se oferă și certificate de participare!

În „Săptămâna Europei”, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării provoacă toți elevii, profesorii și părinții să-și verifice cunoștințele, completând testul „Republica Moldova este Europa”.

Pe lângă autoevaluare, scopul acestuia este de a spori recunoștința pentru pacea și unitatea din Europa. Testul conține 26 de întrebări, cu variante de răspuns. După completarea acestuia, participanții vor primi la ecran punctajul acumulat, iar pe adresa electronică o copie a răspunsurilor.

De asemenea, participanții care vor înregistra punctaj maxim vor primi electronic un certificat de participare.

Testul „Republica Moldova este Europa” poate fi accesat aici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeyaDctIc5Z0xIzkjVOK6lC7xdYNO5wEBVDcJeBT1hZdRGeqQ/viewform .

Amintim că Ziua Europei este celebrată în Republica Moldova al patrulea an consecutiv, iar activitatea dată se încadrează în seria de evenimente organizate de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării în perioada 4-8 mai, cu această ocazie.

Articole asemănătoare

Un medic de familie din raionul Ungheni a decedat din cauza COVID-19

Anna Casian-Musteață

Intervenție terestră transfrontalieră SMURD: Un bărbat a fost transferat de la Iași, la Spitalul de Neurologie din Chișinău

Anna Casian-Musteață

Situația la frontieră, în ultimele 24 de ore: 4 825 de persoane au intrat în țară

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....