Tânăra scriitoare Marcelina Simion din Drăgușenii Noi lansează cartea “Maeștrii Elementelor și Răpitorul Timpului”

NOUTATEA ZILEI – lansarea cărții „Maeștrii Elementelor și Răpitorul Timpului” de Marcelina Simion! Vino pe 8 septembrie 2021, ora 16:00 la biblioteca municipală B.P.Hașdeu și cunoaște tânăra scriitoare!

Marcelina Simion e o tânăra de 19 ani, din satul Drăgușenii Noi, raionul Hîncești, care își face debutul în literatură publicând primului său roman „Maeștrii Elementelor și Răpitorul Timpului”.

Pasiunea Marcelinei Simion pentru a scrie a început încă din clasele primare. Însă din 2016 și-a început un proiect mai amplu. Pentru cei care încă nu știu, ea a început să-și scrie povestea într-un caiet de matematică și nu s-a gândit că poate o să ajungă s-o publice. Ulterior, lucrarea sa a luat alte forme, iar adolescent își caută un loc cald în lumea literaturii.

„În fața sabiei sentimentul n-are puterea”

Romanul care urmează să fie lansat miercuri, „Maeștrii Elementelor și Răpitorul Timpului”, este scris într-o maniera științifico-fantastică și reprezintă lupta Maeștrilor Elementelor împotriva Răpitorului Timpului.

Acțiunea romanului are loc într-un univers paralel, unde personajele principale află despre secretele naturii. Aici ei află că legile naturii sunt diferite și fiecare element este stăpânit de un maestru cu ajutorul căruia se menține echilibrul.

Echipa care, de fapt, salvează lumea numără șase Maeștri ai Elementelor. Patru dintre ei stăpânesc elementele inițiale aer, apă, pământ, foc și doi pe cele adiacente metalul și lemnul.

Răpitorul Timpului este un proaspăt evadat care a fost Maestru al Timpului, dar egoismul și drama socială prin care a trecut l-a distrus, creând un maniac răzbunător în calea căruia nimic și nimeni nu are importanță mai mare decât o pânză de păianjen pe un hol întunecat.

„Prinți și prințese devenite regi și regine;
Oameni simpli transformați în eroi;
Drame și neliniștite!”

„Acesta este prințul Ivan, fiul țarului rus. Cum a ajuns el rege și ce în ce constă drama prin care a trecut? Ce pierdere a avut atât de dureroasă cât să-l distrugă emoțional? Și cine este cea cu care își va continua viața, se va căsători și va avea un copil?

Pot doar să vă spun că (scuzați-mi melodramatismul) „prima dragoste este întotdeauna ultima, cum ar spune Nicolae Dabija, dar, permiteți-mi să continui, mereu găsim o altă dragoste care să fie prima și irepetabilă.”- asta e ceea ce spune autoarea romanului.

Pentru detalii accesați pagina evenimentului, făcând click AICI.

Previous Post

De ce să vii la Festivalul Internațional de Film Documentar Moldox

Next Post

ULTIMA ORĂ! Autoritățile au instituit stare de urgență în sănătate publică

Related Posts
Total
1
Share