Stoianoglo, arestat la domiciliu

Magistrații de la Judecătoria Chișinău, cu sediul Ciocana, au dictat arest la domiciliu Procurorului general suspendat, Alexandr Stoianoglo. Procurorii care instrumentează cazul cereau 30 de zile de arest în penitenciar.

Stoianoglo a declarat presei după ședință că procurorii nu au prezentat în instanță nici o probă, în afară de niște informații și știri din ziare. El respins categoric  acuzațiile imputate și că nu are nici o legătură cu Veaceslav Platon.

Alexandr Stoianoglo a afirmat că dosarul pe numele său este unul politic și că Moldova revine la aceleași metode ale statului capturat.

„Scopul politicului a fost înlăturarea mea din funcție, se aplică procesul de acaparare a instituțiilor statului”, a declarat Alexandr Stoianoglo.

Amintim că Procurorul general Alexandr Stoianoglo a fost suspendat la 5 octombrie, iar în seara aceleași zile a fost reținut pentru 72 de ore. Pe numele acestuia au fost înaintate patru capete de acuzare. Stioanoglo a declarat că tot ce i se întâmplă e o răzbunare a șefului statului. În dimineața zilei de azi, Maia Sandu a cerut Procuraturii să informeze societatea plenar și la timp despre procedurile aplicate în cazul lui Stoianoglo.

Sursa – Jurnalist

Previous Post

Tragedie la Congaz. Un bărbat a fost lovit mortal de un camion

Next Post

La Chișinău a fost amenajat un Complex de joacă pentru copiii cu nevoi speciale

Related Posts
Total
34
Share