Extern

START sezonului turistic în Turcia de la 1 iunie!

Hotelurile de pe litoralul Turciei se pregătesc să se deschidă la începutul lunii iunie, scrie Digi24. Sezonul începe târziu anul acesta din cauza pandemiei de coronavirus, dar hotelierii sunt optimiști, speră că va fi prelungit până în decembrie. Hotelurile promit ca iau măsuri pentru protejarea clienților.

Presa română scrie că angajații fac pregătiri pentru deschiderea sezonului turistic la începutul lunii viitoare, iar măsurile de siguranță pornesc încă de la intrarea în hotel.

Turiștii care ajung în Turcia își pot lua adio de la mesele tip bufet, pentru că preparatele vor fi servite direct la mesele lor, de către personal. Deserturile, fructele și salatele vor fi servite pe farfurii de unică folosință. Cartelele camerelor vor fi dezinfectate cu ajutorul lămpilor cu ultraviolete, iar la recepție vor fi oferite pixuri de unică folosință. Camerele nu vor fi folosite timp de 24 de ore după eliberare, iar în lifturi va avea voie să intre câte o persoană, cu excepția familiilor. Telecomenzile de aer condiționat și televizor vor fi și ele dezinfectate, iar textilele spălate la o temperatură de 70 de grade.

Măsuri de distanțare socială vor exista și la piscine și pe plaje.

În Turcia, aproximativ 145 de mii de oameni au fost infectați și alți peste 4.000 uciși de noul coronavirus.

Sursa – Digi24

Articole asemănătoare

Accident grav în Italia: Patru români, printre care un bebeluș și o fetiță de 10 ani, au decedat

Redacția Regional

IMPORTANT pentru turiști! Când se va deschide Transfăgărășanul

Anna Casian-Musteață

Dezastru ecologic în Rusia. 20 000 de tone de petrol s-au scurs într-un râu

Redacția Regional
Se încarcă....