Culture

„Spitalul de suflete”- noul roman lansat de scriitoarea Diana Farca. Iată CÂND și UNDE va avea loc evenimentul!

„Spitalul de suflete”- noul roman lansat de scriitoarea Diana Farca. Iată CÂND și UNDE va avea loc evenimentul!

Diana Farca, scriitoare din România, îndrăgită de cititorii basarabeni, lansează la Chișinău cel de-al doilea roman al său – „Spitalul de suflete”. Un roman de care se va îndrăgosti cu siguranță orice iubitor de lectură.

Cei prezenți la eveniment vor avea ocazia nu doar de a o cunoaște pe autoare, de a asculta fragmente din carte în lectura  scriitorului Igor Guzun, a jurnalistei Tatianei Slivca și a bloggeriței Cristina Evtodii, de a achiziționa cărțile scrise de Diana Farca, dar și vor putea savura din vinurile DOR Wines, ascultând muzică bună, interpretată de fata cu cobza, Stela Botez.

Evenimentul de lansare va avea loc în foișorul din curtea Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală, pe 18 mai, cu începere de la ora 13.

Intrarea este liberă pentru toți doritorii!

„Diana Farca scrie al doilea ei roman cu un suflu nou, abisal, pasional, venind parcă din subteranele unui psihic vulnerat și dezvoltând o temă deja abordată de mulți antecesori: spitalul de psihiatrie, așa cum, bunăoară, Liviu Rebreanu descrie spitalul de psihiatrie unde s-a internat circumstanțial Puiu Faranga din romanul Ciuleandra.

Romanul este precum un mozaic postmodern, cu naratori multipli, ce povestesc totul la persoana întâi în mod alert și viu și schimbă perspectivele cu viteza unei curse de Formula 1. Senzația de imediatețe și incluziune empatică este evidentă. Ea absoarbe cititorul în miezul narațiunii multiple, multivocale și non-lineare.

Neîndoios, cititorul acestui roman se va bucura de o scriitură contemporană, originală, mustind de sapiențialitatea, memorabilă pe alocuri, a rostirii fruste și sincere, marca Diana Farca 100%. Și din toate aceste motive, consider că romanul foarte talentatei Dianei Farca se adresează mai ales tinerilor… de toate vârstele”, spune despre noul roman al Dianei, Sorin Ciutacu.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe pagina de Facebook.

Anna Casian-Musteață

Ne poți susține printr-o donație aici:
Se incarca....