ȘOCANT! Un bărbat din Cahul a fost înjunghiat de soție, după ce a bătut-o cu pumnii

Un bărbat de 58 de ani din raionul Cahul a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat cu un cuțit în regiunea inimii. Incidentul șocant a avut loc joi, 13 ianuarie, în jurul orei 16:35.

Apelul la poliție a fost făcut de către concubina acestuia, care inițial a spus că ar fi descoperit victima la domiciliu într-o baltă de sânge.

Imediat, la fata locului s-a deplasat grupul operativ al Inspectoratului de Poliție Cahul. În urma acțiunilor de investigare, s-a stabilit că femeia în vârstă de 58, împreună cu victima, locuiesc în concubinaj, iar pe tot parcursul zilei au consumat băuturi alcoolice.

La un moment dat între ei s-a iscat un conflict și victima i-ar fi aplicat femeii mai multe lovituri cu pumnii. În urma altercației, femeia a luat un cuțit si i-a aplicat agresorului o lovitură în regiunea pieptului. Ulterior, ea însăși a efectuat apelul la serviciul 112.

În cele din urmă, femeia și-a recunoscut vina, fiind ridicat și cuțitul cu care a fost comisă infracțiunea. Cei doi soți, anterior au fost judecaţi şi și-au ispășit pedeapsa la pușcărie pentru infracțiuni grave.

Pentru moment bărbatul este internat în Sectia Reanimare a spitalului din Cahul, iar femeia a fost reținută pentru 72 de ore.

Pe cazul dat a fost pornită cauza penală pentru violenţă în familie prin vătămare gravă a sănătăţii. Femeia riscă până la 12 ani de închisoare. 

Sursa – Publika

Previous Post

Prim RECORD pentru Youtube! Un videoclip pentru copii a depăşit 10 miliarde de vizualizări

Next Post

INCENDIU la Sângera! Au ars hectare cu iarbă uscată

Related Posts
Total
46
Share