Cantemir

SE CAUTĂ! Un bărbat din Cantemir a dispărut din spital

Un bărbat de 42 de ani a dispărut din spital, iar rudele nu mai știu unde să îl caute. La adresa redacției echipa.md s-a adresat bunicul pacientului, în vârstă de 80 de ani care ne-a relatat că nepotul său era internat în spitalul din Cantemir.

În data de 17 mai, acesta s-ar fi dus să-și viziteze nepotul și să organizeze transferul acestuia la spitalul de psihiatrie din Chișinău. Atunci bărbatul a aflat că nepotul său a dispărut din spital, chiar dacă, anterior, acesta se simțea atât de rău încât nu putea merge nici 200 de metri fără ajutorul unei alte persoane.

Medicii i-ar fi spus bătrânului că nepotul lui ar fi plecat în jurul orei 03.00 noaptea, iar de atunci nimeni nu știe nimic de el. Familia bărbatului dispărut a alertat și poliția, însă căutările nu au dat niciun rezultat. Tudor Isca are corpolența medie, pielea creolă, ochii căprui și părul șaten. În acest context, toți cei care l-au recunoscut pe bărbatul din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugați să anunțe la numerele de telefon 068 577 100 sau 112.

Orice informație contează.

Sursa – echipa.md

Articole asemănătoare

Un câmp agricol plin cu cânepă a fost depistat în raionul Cantemir

Anna Casian-Musteață

FOTO: Tinerii grupului de inițiativă „Copiii focului” din satul Tartaul au curățat parcul din centrul satului

Redacția Regional

Un tânăr din raionul Cantemir, reținut pentru că a jefuit o femeie

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....