fbpx
Hâncești

Sărbătoare mare la Ciuciuleni, Hîncești. Copii de la AO „Concordia” au organizat un TVC dedicat zilei de 8 martie!

În preajma zilei de 8 martie, copii de la AO „Concordia” din satul Ciuciuleni, raionul Hîncești, au organizat un TVC dedicat sărbătorilor de primăvară și în mod deosebit Zilei Internaționale a Femeii.

Cu această ocazie, în cadrul TVC-ului cu genericul „Sărut, femeie, mâna ta!”, s-au împărțit în două echipe – „GHIOCEII” și „LALELELE”, prezentând dansuri, cântece, poezii și alte momente artistice.

Şi primarul, Gheorghe Grigoraş, prezent la sărbătoare, a mulţumit pentru prilejul oferit de a se convinge o dată în plus că satul Ciuciuleni are cu ce se mândri având oameni buni şi inteligenţi care se ajută reciproc.
totodată primarul, Gheorghe Grigoraş, a felicitat călduros pe toate doamnele și domnișoarele  cu frumoasele sărbători de primăvară.

Povestea Centrului social „Concordia” începe în anul 2007, când consilierul local Gheorghe Movileanu, împreună cu Maria Bezer, pe atunci primar al localităţii, au decis că edificiul de pe stadion e o locaţie perfectă pentru un Centru social unde ar putea veni toţi bătrânii şi copiii din familiile social-vulnerabile. „Pentru a înfiinţa acest Centru social a fost nevoie să mergem tocmai în raionul Dubăsari ca să vedem cum funcţionează compania, ce posibilităţi oferă şi desigur pentru a-l convinge pe şeful „Concordiei” că localitatea noastră are nevoie de acest serviciu, a declarat Gheorghe Movileanu.

Concordia „a fost adusă” în sat nu pentru noi, ci pentru oamenii care au ajuns în impas. Actualmente, avem cu ce ne mândri pentru că acest local este un cămin sufletesc unde putem organiza diverse evenimente, aşa precum TVC-ul de astăzi, în care au evoluat toţi acei copii nevoiaşi, demonstrându-ne că au talent. Acest lucru este posibil datorită conlucrării fructuoase a autorităţilor locale şi a reprezentanţilor „Concordia”.

Toţi bunii mei prieteni şi colegi, Gheorghe Movileanu, Feonia Buza, Andriana Arseni etc. au fost alături de mine şi s-au implicat activ în organizare. 
Sunt recunoscătoare şi coordonatorului regiunii centru, Veronela Pruteanu și  Natalia Miron (manager proiectului „Pentru Părinți Noștri ”, pentru susţinere şi încurajare în toate pornirile noastre” – a mai spus managerul Centrului Zinaida Romaşcu.

Personalul şi beneficiarii AO „Concordia”  felicită călduros cititorii Portalului Regional.md, cu sosirea primăverii și a zilei de 8 martie!


 

Foto: Regional.md
Foto: Regional.md
Foto: Regional.md
Foto: Regional.md

 


 


 

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Articole asemănătoare

O doctoriță din Hâncești a decedat de COVID-19. Mesajul de condoleanțe, transmis de ANSP

Accident grav la Hâncești. O minoră a ajuns la spital, după ce a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni

Redacția Regional

Hâncești: Un taximetrist a fost reținut pentru că ar fi violat o pasageră de 17 ani

Redacția Regional
Se încarcă....