Social

S-a stins din viață compozitorul Mihai Constantinescu

Astăzi am mai pierdut o voce, un artist.
Compozitorul și interpretul de muzică ușoară Mihai Constantinescu a murit, în jurul orei 19:00, la Spitalul de Urgență Floreasca din București, după un stop cardio-respirator neresuscitabil. Artistul în vârstă de 73 de ani era în comă din luna mai a acestui an.

„Știu că mulți oameni îl îndrăgesc și se roagă pentru el. Cu ajutorul lui Dumnezeu este bine, este mai bine. Se simte un pic mai bine, face pași mărunți. (…) Cu ajutorul lui Dumnezeu vor fi progrese”, declara în luna iulie soția artistului, Simona Secrier.

Artistul își anulase în luna martie câteva concerte din cauza stării de sănătate, fiind cunoscut de multă vreme cu probleme cardiace.

În anul 2008, Mihai Constantinescu a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Secţia Clinică Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş, cu diagnosticul stenoză aortică strânsă, insuficienţă mitrală gradul 3/4, insuficienţă tricuspidiană gradul 2, hipertensiune pulmonară medie. În anul 2017, artistul a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale, după ce valva mitrală a avut o disfuncţie.


Se incarca....