Lifestyle

REŢETĂ: Ciorbă de fasole verde. Se prepară uşor şi este foarte gustoasă

Mod de preparare:

În apă clocotită se pune fasole verde tăiată, apoi morcovul, pătrunjelul, ceapa, ardeii graşi – toate tăiate cuburi mici – şi se fierb 10-12 minute. Se adaugă roşiile, curăţate de pieliţă şi mărunţite, leuşteanul, borşul, sarea şi piperul negru. Peste 5-7 minute se adaugă ouăle, bătute cu smîntînă. Se fierbe încă puţin, fără să clocotească. Se condimentează cu ardei iute mărunţit şi cu verdeaţă.

Se serveşte cu smîntînă.

Ingrediente:

6 pahare apă, 3 pahare fasole verde tăiate, 4 roşii, 2 ardei graşi, 2 cepe, 1 morcov, 1 rădăcină pătrunjel (ţelină), ½ pahar smîntînă, 2 ouă, 2 pahare de borş acru sau un pic de sare de lămîie, sare, piper negru boabe, 1 ardei iute, leuştean verde, 1 lingură verdeaţă tăiată de mărar şi pătrunjel.

Ne poți susține printr-o donație aici:
Se incarca....