fbpx
Social

Republica Moldova – inclusă în TOP 10 cele mai bune destinații vinicole din lume pentru anul 2020

Republica Moldova – inclusă în TOP 10 cele mai bune destinații vinicole din lume pentru anul 2020

Republica Moldova se regăsește în topul celor mai bune destinații turistice vinicole pentru acest an, potrivit Winerist.com.

Astfel, alături de regiunea Alentejo, Bordeaux – una dintre cele mai prolifice regiuni vinicole din lume și Sicilia, Moldova completează lista „celor mai fermecătoare țări ce vor oferi experiențe uimitoare turiștilor”.

Potrivit Winerist „Moldova este una dintre cele mai bine ascunse destinații secrete ale Europei … dar nu pentru mult timp!”.

„Această națiune mică, dar perfect formată, cuprinsă între România și Ucraina, va capta numaidecât atenția turiștilor datorită farmecului rural, istoriei, arhitecturii magnifice și peisajelor. Ba mai mult, Moldova este, de asemenea, casa uneia dintre cele mai vechi și fascinante culturi viticole din Europa, are cel mai mare beci subteran din lume și peste 150 de producători de vin. Frumusețea naturală intactă a Moldovei, mâncarea și vinul local incredibil, alături de ospitalitatea inedită face ca orice vizitator să se simtă membru al acestei familii. Nu în zadar „Fii oaspetele nostru” a devenit sloganul turistic al țării!”, scrie Winerist.

Articole asemănătoare

Situația la frontieră, în ultimele 24 de ore. 12 432 de persoane au traversat granița

Redacția Regional

Maestrul Nicolae Botgros, spitalizat în stare gravă, din cauza complicaţiilor provocate de COVID-19

Redacția Regional

Situația la frontieră, în ultimele 24 de ore: 11 690 de persoane au traversat granița

Se încarcă....