Monden

Prințesa Diana ar fi împlinit azi 58 de ani

Prințesa Diana ar fi împlinit azi 58 de ani

Astăzi, prințesa Diana ar fi împlinit 58 de ani. A fost denumittă de britanici „prinţesa inimilor” sau „prinţesa poporului” și a intrat în istorie prin naturalețea, grația și bunătatea sa. Atitudinea și comportamentul său i-au adus simpatia atât a britanicilor, cât și a lumii întregi, în timp ce presa a transformat-o într-una dintre cele mai fotografiate femei ale lumii, datoritî frumuseții și popularității sale.

Diana Frances Spencer, s-a născut la 1 iulie 1961 la Park House, în locuința pe care familia sa a închiriat-o pe moşia reginei Elisabeta a II-a de la Sandringham, Anglia. Aceasta a fost al patrulea copil, având încă patru frați: Lady Sarah Spencer (născută în 1955), Lady Jane Spencer (născută în 1957), John Spencer (mort în 12 ianuarie 1960) și Charles Spencer (născut în 1964).

În anul 1975, Diana a devenit cunoscută drept Lady Diana Spencer, după ce tatăl său a obținut titlul de cconte, iar la numai 20 de ani, tânăra educatoare Diana Spencer a devenit soţia prinţului moştenitor al Marii Britanii, Charles, în vârstă de 33 de ani.

Citește continuarea AICI.

Ne poți susține printr-o donație aici:
Se incarca....