Soroca

Principalul suspect în omorul femeii din satul Mălcăuți, Soroca, a fost reținut

Principalul suspect în omorul femeii din satul Mălcăuți, Soroca, a fost reținut

Polițiștii din Soroca  au reținut ieri,  13 mai, un tânăr de 21 de  ani, originar din s.Mălcăuți, raionul Soroca, suspectat de omorul unei femei de 77 de ani, din aceeași localitate.

În cadrul investigațiilor operative, polițiștii au stabilit că, tânărul se adăpostise într-o casă părăsită, în apropiere de victimă, iar în noaptea de 8 spre 9 mai,  a pătruns în casa bătrânei, prin forțarea geamului, după care i-a legat mâinele, cerându-i bani.

La un moment dat, femeia a reușit să iasă afară să ceară ajutor, dar suspectul a ajuns-o și i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit, după care a plecat într-o direcție necunoscută. În urma leziunilor primite, femeia a decedat.

În urma măsurilor speciale de investigații, polițițiștii au identificat un suspect, care a fost dat în orientare.

Astfel, datorită și implicării active a cetățenilor, la 13 mai suspectul a fost reținut. În casa în care se adăpostea, polițistii au depistat mănuși, funie etc., bunuri ce ar demonstra implicarea acestuia la săvârșirea infracțiunii.    

La moment, suspectul este retinut pentru 72 de ore. Ulterior, procurorii urmează să înainteze demers privind arestarea acestuia.

Acesta risca de la 15 pâna la 20 de ani de inchisoare sau detentie pe viață.

Articole asemănătoare

Medicii din Soroca, tratați de coronavirus, au revenit la serviciu

Anna Casian-Musteață

Orașul Soroca iese de mâine din carantină

Anna Casian-Musteață

VIDEO: O femeie din Soroca s-a infectat cu COVID-19 în spital, în timp ce era internată pentru o intervenție chirurgicală

Svetlana Gabură
Se încarcă....