Râșcani Social

Primăria orașului Rîșcani vă invită la hram

Primăria orașului Rîșcani vă invită la hram

Orașul Rîșcani împlinește 417 ani de la prima atestare documentară, iar cu această ocazie Primăria orașului organizează un amplu program de festivități.

Sărbătorirea zilei orașului începe, ca de obicei, cu oficierea Liturghiei la Biserica Adormirea Maicii Domnului, cu începere de la ora 8:30. Pe piața centrală a orașului va fi organizat un târg și amenajate diverse atracții pentru copii.

În fața Casei de Cultură, începând cu ora 10.00, va fi organizat Festivalul Etniilor. La ora 11.00, în cadrul complexului sportiv, va începe Cupa orașului Rîșcani la basketball, cu participarea echipelor din Rîșcani, Odesa, Iași și Cernăuți.

Începând cu ora 13.00, pe stadionul central, se va desfășura un meci de fotbal, iar pe piața centrală va defila parada bikerilor. În continuare toate evenimentele vor avea loc pe vechiul stadion de pe strada Eminescu. La ora 15.00 – întreceri sportive. Începând cu 17.00 – concertul festiv, cu participarea colectivelor locale, dar și interpreților Mariana Mihăilă, Vitalie Dani, Doinița Gherman, Olia Tira, Nelly Ciobanu, Aura.

La ora 21.00 sărbătoarea ca culmina cu un foc de artificii.

Ne poți susține printr-o donație aici:
Se incarca....