PREMIERĂ pentru Moldova! Până la 31 decembrie, cetățenii se pot abona online la publicațiile periodice din țară

La 17 noiembrie 2021, Î.S. ”Poşta Moldovei” lansează oficial Campania de abonare la edițiile periodice pentru anul 2022.

„În așa mod, oferim clienților toate instrumentele necesare, cele moderne, dar și cele practice de abonare la edițiile preferate. Accesați aici”, se arată într-un comunicat al Poștei Moldovei.

  Acest serviciu va oferi posibilitatea tuturor cetățenilor, inclusiv și celor din diasporă, să aboneze părinții, bunicii și alte rude.

„Recomandăm, și chiar vă îndemnăm să profitați de oportunitatea de a susține școala sau o altă instituție din localitatea natală, perfectându-le un abonament la revistele informațional-educative sau la cele de specialitate”, mai scrie în comunicat.

Catalogul tipărit, dar și cel online, cuprinde cele mai populare ziare, reviste și cărți, în limba română și rusă din diverse domenii, precum politică, cultură, economie, sport, etc.  

Campania se va desfășura în perioada 17 noiembrie – 31 decembrie 2021 în toate oficiile poștale din țară și pe platforma menționată.  

Previous Post

CÂT VOR ACHITA moldovenii facturile la gaz pentru luna decembrie

Next Post

S-au scumpit călătoriile cu taxiurile din Chișinău! CÂT COSTĂ acum

Related Posts
Total
19
Share