fbpx
Extern

PREMIERĂ MONDIALĂ! Israelul interzice comerțul cu blănuri naturale

Israelul a anunțat că intenționează să interzică cumpărarea și vânzarea blănurilor de animale, cu excepția cazurilor special aprobate, informează BBC, citat de Libertatea.

Ministrul pentru protecția mediului, Gila Gamliel, a catalogat drept „imorală” utilizarea pielii și a blănii animalelor în industria modei.

Peta, organizație care militează pentru drepturile animalelor, a anunțat că a „aplaudat” demersul Israelului. Israelul va deveni prima țară din lume care interzice comerțul cu blană naturală. Până acum, doar câteva orașe din Statele Unite ale Americii și din Brazilia au luat o astfel de decizie.

În prezent, orice persoană din Israel care dorește să cumpere sau să vândă blană trebuie să solicite un permis. Conform noilor reguli, acest lucru va fi permis numai în cazurile de „cercetare științifică, educație, instruire și în scopuri religioase sau tradiționale”.

Probabil, comunitatea ultra-ortodoxă din Israel, în cadrul căreia bărbații poartă pălării mari, rotunde, din blană, va fi scutită de la această regulă.

Sursa – Libertatea


Articole asemănătoare

O fetiţă de 2 ani a trimis poze nud ale mamei sale tuturor contactelor din telefon

VIDEO: Doi pasageri ai unui avion s-au bătut chiar în timpul zborului, din cauza unei măști de protecție

Redacția Regional

Peste 16.000 de rezultate ale testelor COVID-19, scăpate din cauza Excel

Redacția Regional
Se încarcă....