Postul de radio „Pro Mingir” împlinește 9 ani de activitate

Svetlana Gabură

Astăzi, 22 mai, se împlinesc 9 ani de la înființarea celui mai îndrăgit post de radio local, Radio Pro Mingir.

Ideea creării a fost una spontană deoarece localitatea se află la o distanță prea mare de Chișinău. Acest mediu publicitar este un excelent mijloc de transmitere a mesajului, având un public fidel și bine determinat. Pentru localnici acesta este cartea lor de vizită care imprimă localității unicitate, oferind și valoare spirituală, în plus acesta este o sursă de informare și moblizare. El a fost și va rămâne un mijloc eficace de cultură și păstrare a ei ceea ce se găsește și se prețuiește la vatra satului.

Ceremonia lansării Pro Mingir a fost inaugurată de către Asociația Obștească ,,Pro Mingir” (din care fac parte oameni de vază din comună). La eveniment au participat oaspeți de peste Prut, politicieni, jurnaliști și scriitori.

Unii ascultători de pe atunci spuneau că acest post de radio va avea continuitate și își va ridica performanța pe piața mediatică din Moldova. Pro Mingir emite pe arena radiofonică locală pe frecvența 105.1 FM, cu sloganul ,,Acasă e mai bine” și mottoul: ,,Radio Pro Mingir înseammnă dor de casă, dor de-acasă, dor de neamul tău și de muzică frumoasă”.

Postul de radio Pro Mingir este recunoscut pe drept, datorită prestanței sale îndelungate și perseverente, cel mai important suport mediatic și o platformă eficientă de promovare a culturii și valorilor neamului nostru.

Postul de radio Pro Mingir va rămâne pentru totdeauna recunoscător ascultătorilor fideli și devotați, celor care își iau doza de amuzant, spectaculos și emoționant, seară de seară, de aici.

,,Radio Pro Mingir, a fost și există în prezent în viața mea că o experiență inedită, și fiecare zi este că o carte ce trebuie să o citesc frumos, să-i rostesc conținutul cu plăcere și entuziasm, să fiu auzit și admirat. În acești ani de activitate intensă, dar foarte atractivă, am învățat să ajung la inima celui ce mă ascultă dincolo de microfon, să transmit emoții și să fac oamenii să-și descopere sentimentele ascunse. Aceste 5 ore sunt despre timp frumos, oameni diferiți, aprecieri, noutăți, chiar și descoperiri, felicitări ce nu au sfârșit și cuvinte ce nu au limite”, susține Ion Croitoru, moderatorul de la Radio Pro Mingir.

,,Radio Pro Mingir pentru mine este o experiență frumoasă, o pasiune care m-a determinat să-mi pun bazele unei cariere în acest domeniu. În cei câțiva ani de activitate, am înțeles că port pe umerii mei o mare responsabilitate socială, deoarece mă aflu printre persoanele care informează și educă publicul pe care-l are. Am învățat să-mi deschid sufletul și să ofer căldură și iubire celor care mă ascultă, pentru că Universul exact după această lege funcționează:”Ce oferi, aceea primești”. Fiecare zi e o nouă aventură în emisie directă. Cu oameni frumoși, care, între timp, mi-au devenit prieteni, cu melodiile neamului, pe care le îndrăgesc nespus de mult, cu mesaje de felicitare spuse din suflet, care mă fac să înțeleg că lumea bună încă există și face parte din familia noastră mare. Radio Pro Mingir înseamnă, într-un cuvânt ACASĂ”, scrie Mihaela Roșca, moderatoarea Radio Pro Mingir.

La mulți ani, Radio Pro Mingir. Îți mulțumim că pe parcursul celor 9 ani de activitate ai rămas la fel de corect, echidistant și cu dorință de a aduce frumosul în casele oamenilor. Vă dorim un cerc larg de ascultători, popularitate și realizări frumoase. Să rămâneţi aceiaşi harnici, competenţi şi inspiraţi.

Previous Post

Un procuror din Cahul este cercetat penal pentru că a reținut ilegal un nevinovat

Next Post

Până în luna noiembrie, agricultorii își pot vinde produsele în cadrul iarmaroacelor organizate în Chișinău

Related Posts
Total
16
Share