Actual Social

Poliția Republicii Moldova a lansat campania „O JUCĂRIE PENTRU ZÂMBETUL COPIILOR”

Inspectoratul General al Poliției a lansat oficial Campania națională cu genericul „O JUCĂRIE PENTRU ZÂMBETUL COPIILOR”, care are scopul de  a aduce un zâmbet pe chipurile copiilor afectați emoțional în urma producerii unor accidente rutiere, infracțiuni sau cazuri de violență.

Evenimentul, la care au participat polițiști, oameni de afaceri, parteneri ai campaniei, precum și societatea civilă  a debutat cu discursul șefului adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc care a menționat despre importanța campaniei, mulțumind tuturor pentru implicare.

„Le mulțumim tuturor și  suntem recunoscători pentru solidarizare și receptivitate în cauzele nobile inițiate de Poliția Națională. Cu siguranță toți știm cât de fericiți sunt copiii  când strâng în brațe  o jucarie moale. Prin acest demers vrem să oferim copiilor aflați în situații de risc  un prieten care să ii ajute să treacă  mai ușor peste emoțiile negative care i-au marcat.” a menționat Gheorghe Cavcaliuc.

Astfel, începând de pe data de 30 noiembrie, în mașinile de poliție ale INP, BRO și ai inspectorilor de sector, o să se regăsească jucării de pluș pentru cei mici. Ajunși la un accident rutier sau într-o altă situație de risc, cu implicarea unui copil, polițiștii îi vor dărui micuțului o jucărie.

Printre cei care au donat cu dragoste și bunătate jucării, au fost polițiști și copii de la o gradiniță din capitală, care au și fost surpriza conferinței. Cei circa 20 de copii au venit fiecare cu câte o jucărie pentru a o dona copiilor care se vor afla  într-o situație de risc. Astfel, în urma acestei campanii, copii din toată țara au șansa să se bucure de jucariile donate de tine și de copilul tău.

Susține și tu campania,  donează o jucărie sau poart-o cu tine în mașină pentru a o transmite copiilor aflați în dificultate.

Reamintim, că astfel de Campanii au fost organizate  de către Inspectoratul General al Poliției în vederea susținerii persoanelor şi copiilor aflați în dificultate și promovării spiritului de responsabilitate civică.

Ne poți susține printr-o donație aici:
Se incarca....