Plante de cannabis găsite într-un lan de porumb la Trușeni

Plante de cannabis găsite într-un lan de porumb la Trușeni

Mai multe plante de Cannabis au fost depistate ieri într-un lan de porumb din Trușeni. Acestea au fost smulse, ridicate și sigilate pentru a fi supuse expertizei specializate.

Ieri, ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Buiucani, din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au depistat în comuna Trușeni, pe un lot de pământ unde era cultivat porumb, 18 plante de ,,Cannabis’’.

Lotul de pământ era îngrijt de către un bărbat de 43 ani, locuitor a comunei Trușeni, Chișinău. Toate plantele depistate de forțele de ordine au fost smulse, ridicate și sigilate pentru a fi supuse expertizei specializate. În cazul în care bărbatul ar fi reușit comercializarea acestora ,ar fi obținut un profit de circa 40 000 lei.

Conform legislației în vigoare, persoanele vinovate riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 20 000 de lei la 35 000 sau muncă neremunerată în folosul comunității de până la 150 de ore sau închisore de până la 1 an.

Reamintim că, acțiunile desfășurate de Poliția Capitalei au loc în cadrul operațiunii speciale ,,MAC- 2019,, au ca scop combaterea traficului ilicit de droguri de origine vegetală, depistarea şi nimicirea plantelor cu conţinut narcotic, precum şi identificarea persoanelor care le cultivă ilegal.

Previous Post
Congresul mondia al Moș Crăciunilor a început la Copenhaga

Congresul mondia al Moș Crăciunilor a început la Copenhaga

Next Post

Suspendarea traficului rutier pe str. N. Testemițanu din Chișinău timp de o lună

Related Posts
Total
7
Share