Pentru prima dată în 66 de ani, în parcurile Disney din SUA vor apărea Moș Crăciuni de culoare

Merry Christmas and happy holidays! Cute little children with xmas presents. Santa Claus flying in his sleigh against moon sky. Kids enjoying the holiday with gifts on dark background.

Fără anunțuri oficiale, în parcurile Disney din SUA vor apărea Moș Crăciuni de culoare, cu ocazia sărbătorilor, pentru prima dată în istoria de 66 de ani a parcurilor tematice ale companiei.

Atât la Disneyland Resort din Anaheim, California, cât și la Walt Disney World Resort din Lake Buena Vista, Florida, un Moș Crăciun negru a fost observat cu anumite ocazii, conform CNN.

Un purtător de cuvânt al Disney a declarat pentru CNN că Moș Crăciun este reprezentat în diferite moduri în comunitățile locale și regionale și în întreaga lume – și în acest spirit, Moș Crăciun va reflecta diversitatea, atât la Disneyland Resort, cât și la Walt Disney World Resort.

Parcurile Disney sunt cel mai recent loc în care familiile pot vedea o astfel de reprezentare a lui Moș Crăciun, mai mulți Moși Crăciuni de culoare apărând în ultimii ani în centre comerciale și într-o reclamă recentă la biscuiții Oreo.

Așa cum era de așteptat, vizitatorii Disney și publicul larg au discutat subiectul în social media.

Sursa – Descopera.ro

Previous Post

Obligați să prezinte test negativ la COVID când intră în biserică. ÎN CE ȚARĂ există această regulă

Next Post

Incendiu la Peresecina! Un garaj privat a luat foc

Related Posts
Total
3
Share