Pe timp de carantină, președintele Israelului citește copiilor povești online

Președintele israelian Reuven Rivlin, supranumit de conaționalii săi și ”bunicul virtual”, le vine în ajutor părinților israelieni și e oferă un moment de răgaz în timp ce le citește povești copiilor aflați în autoizolare la domiciliu.

„Știu că este o perioadă mai grea și toți copiii sunt acasă, chiar dacă ne place momentul când toată familia este unită, aceasta este o provocare. Vă invit să vă alăturați și să petreceți timpul împreună. Citesc minunata și înțeleapta carte „Leasing Goldberg” a lui Leia Goldberg. Citiți cu mine, întreaga familie sau doar cu copiii (și ocupă-ți timpul să bei cafea sau să iei telefonul)”, a declarat președintele Israelului, Reuven Rivlin.

Pe fundalul pandemiei, Israelul a introdus un regim de urgență care durează 7 zile. Autoritățile au anunțat stare de carantină totală pe întreg teritoriul țării și au îndemnat cetățenii să se autoizoleze la domiciliu, fiind interzise adunările mai mari de 10 persoane.

sursa: mamaplus.md

Previous Post

VIDEO: Constantin Moscovici a venit cu un mesaj emoționant, în care îndeamnă oamenii să stea acasă

Next Post

Un primar îndeamnă locuitorii să denunțe consătenii ce nu respectă regimul de carantină, astfel promițând jumătate din amenda aplicată

Related Posts
Total
126
Share