Tragedie la Ungheni. O tânără mămică a decedat la câteva zile după ce a adus pe lume gemenii sănătoși

Redacția Regional

O tânără mamă din satul Măcărești, Ungheni, a decedat la câteva zile după ce a adus pe lume gemeni sănătoși. Femeia a murit acum câteva zile în Spitalul Clinic Republican, după ce fusese transferată aici în stare foarte gravă, de la Spitalul Raional Ungheni, scrie Știri.md.

Pe o rețea de socializare, rudele povestesc că la mijlocul lunii octombrie, femeia s-a dus la maternitatea din Ungheni pentru a aduce pe lume doi bebeluși, o fetiță și un băiețel, însă acasă au ajuns doar copii, fără mamă. După ce ar fi născut gemenii, femeia a fost transferată în secția de reanimare, însă starea ei de sănătate s-a înrăutățit brusc, ajungând în comă.

„Această femeie, originară din satul Măcărești, raionul Ungheni, pe nume Elena, a decedat la maternitate după nașterea gemenilor ei (o fetiță și un băiețel), iar vineri 25 octombrie a fost înmormântată, fără măcar să își țină la piept copiii. Gemenii sunt sănătoși, acasă cu tatăl lor care mai are în grijă o fetiță de 4 ani. Este nevoie de ajutor pentru această familie, orice aveți posibilitate: 069827529- Victor (tatăl copiilor); 060298945-doamna Valentina (bunica)”, scriu rudele și prietenii.

Cât încă mai era în viață, femeia a fost vizitată și de ministra Sănătății, Ala Nemerenco. „Am vizitat-o astăzi (21 octombrie) în secția de reanimare a SCR pe Elena la transferul căreia am străduit ieri (într-o stare foarte gravă) dintr-o maternitate raională după ce a adus pe lume doi gemeluși sănătoși. Am mers ca să vedem într-un consiliu ce mai putem face pentru ea, dar și să spun un mare mulțumesc, aducând toată recunoștința celor care veghează și fac minuni asupra ei. De ce a ajuns Elena într-o așa stare, e un alt subiect și o să mă întorc la el de cum o să am rezultatele anchetei de serviciu”, declarase ministra Sănătății.

Medicul care ar fi primit sarcina și-ar fi dat demisia la scurt timp după ce a aflat de decesul femeii. Mai mult, rudele și persoanele cunoscute susțin că vinovat de moartea mamei ar fi medicul, care nu ar fi îngrijit-o corespunzător, starea femeii agravându-se imediat după ce i s-a administrat o perfuzie.

Previous Post

Instalează acum senzorii anti-incendiu de la Smart System

Next Post

VIDEO: StereoMadness a lansat o nouă melodie „Jungle”

Related Posts
Total
163
Share