Extern

O șoferiță a făcut praf patru mașini chiar în ziua în care și-a luat permisul

O șoferiță de 18 ani, din Piatra Neamț, a reușit „performanța” de a face praf patru mașini chiar în ziua în care și-a luat permisul de conducere. Incidentul a avut loc în noaptea de 10 februarie, când șoferița a intrat cu viteză în mai multe autoturisme parcate pe o stradă cu sens unic.

Tamponarea în lanț nu a avut loc în trafic efectiv, ci pur și simplu mașina Fiat, condusă de șoferița de 18 ani și o lună, a lovit violent o mașină parcată pe partea dreaptă și, carambol adevărat, au mai fost avariate alte două.

accident

Una dintre mașini este „șifonată” mai puțin, dar celelalte 3 (inclusiv a șoferiței) sunt serios afectate, scrie presa română. Impactul violent a avut loc în noaptea de 10 februarie, pe o stradă cu sens unic.

accident

Tânăra a proiectat mașinile pe trotuar, iar despre relația de cauzalitate dintre viteză și urmările evenimentului rutier urmează să se pronunțe specialiștii. Cert este că prima mașină lovită de aceasta nu doar că a fost împinsă în cea din fața ei, dar a fost proiectată și peste trotuarul mai înalt cu vreo 12-15 cm decât carosabilul.

accident

Nu mică a fost uimirea polițiștilor chemați la fața locului care au constatat că permisul tinerei șoferițe figura ca eliberat chiar în aceeași zi, 10 februarie. Fata care și-a început atât de nefericit experiența în ale șoferiei este elevă în ultimul an la un liceu din Piatra Neamț.

accident
Se incarca....