O moldoveancă de 63 de ani, căutată pe canalele Interpol, reținută în Ungaria și extrădată

O femeie de 63 de ani,  originară din satul Criva,   raionul Briceni,   anunțată  în anul 2017  în căutare internațională pe canalele Interpol, a fost reținută în Ungaria.

Moldoveanca  a fost anunțată în căutare cu scop de arest și extrădare la solicitarea Inspectoratul de Poliție Briceni, fiind învinuită de  escrocherie în proporții deosebit de mari,  măsura de reprimare –  arest  și ulterior fiind condamnată la 8  ani de închisoare în penitenciar  pentru femei de tip închis.

În urma  masurilor întreprinse, ofițerii Biroului căutare a IP Briceni, cu sprijinul  angajaților Direcției Cooperare Polițienească Internațională a IGP, în luna martie curent,  femeia a fost reținută în timp ce intenționa să intre  pe teritoriul Ungariei, iar la 6 august  a fost  extrădată în Republica Moldova pe cale aeriană.

Persoana a fost predată inițiatorului căutării și prezentată la Judecătoria Edineț,  sediul raionului  Briceni, ulterior plasată în penitenciar.

Previous Post

TRAGEDIE la Leova. O adolescentă de 14 ani s-a înecat într-un iaz din Iargara, unde părinții sărbătoreau ziua sa de naștere

Next Post

FOTO: Accident cumplit la Briceni. Un tânăr a decedat, iar alte două persoane au fost rănite grav

Related Posts
Total
12
Share