O moldoveancă a fost adusă din Austria cu un echipaj SMURD. Aceasta a suferit trei operații

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a efectuat o intervenție transfrontalieră terestră SMURD din Austria, orașul Viena pentru a aduce în țara noastră o femeie cetățean a Republicii Moldova, care a suferit un politraumatism în urma căderii de la înălțime de 6 metri. Pacienta, în vârstă de 62 de ani a fost preluată de echipajul SMURD Moldova de la spitalul din orașul Viena unde aceasta a trecut prin trei intervenții chirurgicale.

Conform IGSU, intervenția de transportare a durat 17 ore. Astăzi, 27 noiembrie, medicii și paramedicii cu o ambulanță de tip C1 a adus femeia în siguranță, iar la destinație aceasta a fost internată pentru ulterioare îngrijiri la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău. Pe parcursul drumului, pacienta a fost strict monitorizată de specialiști, fără de a suporta complicații suplimentare. La Chișinău femeia urmează să primească în continuare tratament medical.

Conform informațiilor IGSU, de la începutul anului 2021 aceasta este a noua intervenție transfrontalieră terestră SMURD realizată de către instituție pentru cetățenii Republicii Moldova.

Previous Post

Se plimba cu drogurile în buzunar! Ce riscă un chișinăuian

Next Post

Studenții din învățământul profesional tehnic și cel superior vor putea susține examenele cu prezența fizică

Related Posts
Total
1
Share