O minoră din Căușeni, violată de concubinul mamei sale

Foto: simbol

O minoră a fost violată de către concubinul mamei sale, dar și ar fi înreținut relații sexuale cu alți bărbați, într-o localitate din raionul Căușeni, iar reprezentanții Inspectoratului General al Poliției refuză categoric să ofere informații cu privire la acest caz.

Este vorba despre o adolescentă de 15 care ar fi fost violată în perioada lunii octombrie de către concubinul mamei sale, un individ în vârstă de 31 de ani.

Solicitată telefonic, Mariana Didenco, ofițerul de presă al IP Căușeni a confirmat existența unui asemnea caz, însă a refuzat categoric să ofere mai multe detalii despre caz. La întrebarea reporterului Deschide.MD, dacă bănuitul a fost reținut sau arestat, Didenco a declarat că: „Nu vă pot răspunde la această întrebare pentru că victima este minoră”.

Mai multe detalii nu am putut afla nici de la Diana Fetco, ofițerul de presă al IGP, care încă ieri ne-a comunicat că se documentează și revine cu un apel, lucru pe care nu l-a făcut nici până azi.

Mariana Cherpec, responsabilă de comunicarea din cadrul PG, a declarat pentru Deschide.MD că în acest caz, la data de 25 Noiembrie, a fost pornită o cauză penală pe numele concubinlui mamei fetei, ultimul fiind reținut, iar ulterior arestat.

Cherpec a ținut să menționeze că recent, în luna Ianuarie, procurorii din Căușeni au mai pornti două cauze penale, după ce în cadrul audierilor s-ar fi că încă alți doi bărbați din aceeași localitate ar fi întreținut raporturi sexuale cu minora. 

Potrivit primarului din localitatea cu pricina, minora face parte dintr-o familie social vulnerabilă, mama sa mai având la întreținere încă doi copii minori.

Sursa – Deschide

Previous Post

Tradiții și obiceiuri pe care să le respecți de ziua Sfântului Ioan Botezătorul

Next Post

VACCINAREA CONTINUĂ! Unde se vor afla azi punctele mobile

Related Posts
Total
32
Share