O minoră din Cantemir, internată în spital dupa ce s-a intoxicat cu gaze

Anna Casian-Musteață

O minoră în vârstă de 13 ani a primit intoxicație cu gaze după ce în baia din locuință a fost exploatată o coloană alimentată cu gaze naturale. Potrivit IGSU cazul a avut loc în dimineața zilei de 23 noiembrie în localitatea Lărguța, raionul Cantemir.

La fața locului a fost trimis un echipaj medical care a constatat că cel mai probabil fata s-a intoxicat cu gaze toxice emanate în urma funcționării în baie a unei instalații alimentate cu gaze naturale. Minora a primit îngrijiri la fața locului și a fost transportată la spitalul raional din Cantemir pentru tratament. La moment starea acesteia este stabilă. Incendiul în locuință nu s-a produs. Cazul este cercetat de specialiști.

În contextul celor întâmplate Inspectoratul General pentru Situații de Urgență atenționează populația să respecte cu strictețe regulile de utilizare a instalațiilor alimentate cu gaze și să nu exploateze utilaje neverificate. În cazul în care acestea au defecțiuni este contraindicată utilizarea pentru evitarea intoxicațiilor și a incendiilor.

Previous Post

Clasament: CÂT COSTĂ o sticlă de apă în Republica Moldova și în alte țări

Next Post

Operațiune specială la Vamă: un agent economic din Ștefan Vodă a fost prins cu „peștele-n sac”

Related Posts
Total
20
Share