O femeie din Chișinău, însărcinată în a șasea lună, a fost diagnosticată cu leucemie și are nevoie de ajutorul nostru!

Anna Casian-Musteață

Ludmila Racoviță, o tânără mămică din capitală și medic stomatolog, se zbate pentru a-și crește primul copil și pentru a-l naște pe al doilea. Aceasta a fost diagnosticată cu leucemie acută în a șasea lună de sarcină și are nevoie de un tratament costisitor care i-ar putea salva viața.

Apropiații Ludmilei s-au mobilizat pentru a strânge suma de 30.000 de dolari, necesară pentru ca aceasta să urmeze un tratament la o clinică din Franța, unde va fi supusă și la nașterea prematură pentru a putea salva bebelușul.

„Pentru aceasta are nevoie de ajutorul nostru financiar. Este o luptă contra cronometru, dar și mai mult este o luptă a mijloacelor financiare pentru tratament. Orice contribuție financiară, în orice sumă, va fi enorm de mult apreciată de Ludmila și familia ei. Haideți împreună să salvăm două vieți.În aceste zile complicate pentru noi vrem să mulțumim tuturor oamenilor cu suflet mare care au venit in ajutor, cu adevarat există multă lume bună, pentru cei care doresc să ne susțină în continuare”, scriu apropiații Ludmilei Racoviță.

Cei care vor să doneze pot să o facă direct pri intermediul platformei unde a fost creată strângerea de fonduri, dar și pe conturile bancare:

MDL : MD45VI022332400001162MDL

EURO: MD82VI022332400000599EUR

USD: MD37VI022332400000143USD

SWIFT: VICBMD2X

Sursa – Jurnal.md

Previous Post

Un fost director-adjunct al Centrului de excelenţă în construcţii din Chişinău, reţinut de CNA pentru trafic de influenţă

Next Post

Boris Gîlca: „Până la sfârșitul acestui an va fi creată o imunitate colectivă împotriva COVID-19”

Related Posts
Total
2K
Share