O doctoriță din Hâncești a decedat de COVID-19. Mesajul de condoleanțe, transmis de ANSP

Redacția Regional
Foto: simbol

Agenția Națională pentru Sănătate Publică anunță decesul unei lucrătoare din cauza complicațiilor provocate de virusul COVID-19. Este vorba despre Maria Botnariuc, dezinfecționist în Secția controlul bolilor transmisibile și managementul urgențelor de sănătate publică din cadrul Centrului de Sănătate Publică Hîncești.

„Cu profund regret, colectivul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică exprimă sincere condoleanțe și compasiune familiei, rudelor și prietenilor, în legătură cu trecerea în neființă a Dnei Maria Botnariuc, dezinfecționist în Secția controlul bolilor transmisibile și managementul urgențelor de sănătate publică din cadrul Centrului de Sănătate Publică Hîncești, din cauza complicațiilor provocate de infecția COVID-19”, se spune într-un comunicat de presă al instituției.

Maria Botnariuc avea 72 de ani și și-a dedicat 49 de ani din viață Serviciului de Sănătate Publică, activând în cadrul CSP Hîncești din anul 1971.

Maria Botnariuc va rămâne în memoria noastră drept o colegă prietenoasă, cu o deosebită bunătate și înțelepciune, responsabilă și o adevărată profesionistă”, menționează colectivul ANSP.

Potrivit datelor Ministerului Sănătății, de la începutul pandemiei, 45 de lucrători medicali au decedat din cauza infecţiei COVID-19.

Sursa – TV8.md

Previous Post

PREMIERĂ! El Radu a lansat o nouă piesă „În Lumea Ta”

Next Post

7 cauze ale sforăitului și cum scapi de acesta

Related Posts
Total
7
Share