Noi modificări de reguli COVID pentru turiştii străini care intră în Grecia.

Guvernul Greciei a decis modificare regulilor COVID de intrare în țară pentru turiștii străini, potrivit informațiile oficiale postate pe travel.gov.gr și actualizate de Ministerul român de Externe la rubrica „condiții de călătorie” în Grecia, transmite Hotnews.

Din 19 iunie, turiștii străini pot intra în Grecia și pe baza unui test rapid antigen, efectuat cu maximum 48 de ore înainte de intrarea în țară.

Rezultatul trebuie tradus în limba engleză, iar testul trebuie să fie făcut de un laborator autorizat. În plus, a fost crescută limita de vârstă pentru verificarea copiilor, de la 6 la 12 ani, cum recomanda Uniunea Europeană. Astfel, minorii sub 12 ani nu vor trebui să prezinte dovada unui test COVID.

Prin urmare, pentru a intra în Grecia, turiștii trebuie să prezinte dovada vaccinării, a trecerii prin boală sau a unui test PCR sau, din 19 iunie, antigen rapid. De asemenea, trebuie să completeze Formularul de Localizare Pasager cu o zi înainte de a intra în țară.

sursa: jurnal.md

Previous Post

Purtarea măştii de protecţie reintrodusă în anumite zone din Israel

Next Post

O americană din statul Utah, care are 17 copii și o mulțime de nepoți, a absolvit liceul la 92 de ani: „Acum mă puteți duce la bal?”

Related Posts
Total
1
Share