Actual Social

NOI DETALII în cazul adolescenților omorâți la Mereșeni. Poliția a reținut un suspect!

În noaptea de 25 noiembrie, poliția a fost sesizată că în satul Mereșeni arde o casă. Imediat la faţa locului s-a deplasat echipajul 112, membrii grupei operative, care împreună cu pompierii au întreprins măsuri pentru localizarea şi stingerea incendiului, în locuinţă fiind depistate cadavrele a doi minori de 15 şi, respectiv, 17 ani. La fel, a fost depistat şi un tânăr de 18 ani, cu leziuni cranio-cerebrale, cauzate de un obiect dur contondent, ultimul fiind internat în stare gravă în Secţia Reanimare a spitalului din Hânceşti.

În această noapte, poliţiştii de comun cu procurorii, au reţinut un bărbat, suspectat de omorul celor doi adolescenţi, locuitor al satului Caracui, în vârstă de 23 de ani.

Fiind audiat, acesta şi-a recunoscut vina, declarând că, cunoscuse victimele prin intermediul reţelelor de socializare, după care s-au înţeles să se întâlnească pe 24 noiembrie, la domiciliul uneia dintre acestea din satul Mereşeni, unde s-au distrat şi servit băuturi spirtoase. În urma unor neînţelegeri, între ei s-ar fi iscat un conflict, bănuitul le-a aplicat celor trei victime câteva lovituri de topor în regiunea capului, după care a incendiat casa,  a aruncat toporul şi a plecat acasă.

Ne poți susține printr-o donație aici:
Se incarca....