NEWSROOM cu echipament de ultimă generație în cadrul Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării

Veste bună pentru studenții de la Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la USM. În luna august demarăm proiectul de renovare și amenajare a unei săli de Newsroom în cadrul facultății.

Spațiul redacțional va face parte din cadrul laboratorului de televiziune instructiv-didactic, Unda Liberă TV care, de asemenea, a fost dotat cu echipamente prin intermediul unui alt proiect sprijinit de aceeași entitate a Guvernului României – D.R.R.M.

Sala de Newsroom va fi dotată cu stații video și audio, precum și cu soft-uri de editare audio și video, care vor contribui semnificativ la îmbunătățirea calității procesului de predare a disciplinelor de Jurnalism TV, Jurnalism Radio și New Media, în vederea apropierii viitorilor profesioniști în domeniul jurnalismului de cerințele reprezentanților pieții muncii, care dețin în redacții echipamente și soft-uri asemănătoare și care vor intra în dotarea FJȘC în cel mai scurt timp.

Valoarea proiectului finanțat de D.R.R.M. pentru renovarea și achiziționarea de echipamente și bunuri pentru sala de Newsroom este de aproximativ 39.000 euro.

Previous Post

SFS a publicat lista câștigătorilor din cadrul concursului ,, Loteria fiscală”

Next Post

VIDEO: Droguri în valoare de 50 000 de lei descoperite într-un apartament din sectorul Buiucani

Related Posts
Total
2
Share