Municipiul Hâncești ar putea intra în carantină din cauza codului roșu de COVID-19

Anna Casian-Musteață

Situația din municipiul Hîncești devine din ce în ce mai critică, motiv pentru care autorităţile fac apel către locuitori. Primăria municipiului Hînceşti a anunţat totodată despre faptul că ar putea recurge la măsuri mai dure în timpul apropiat, scrie Publika.

“Din păcate, numărul infecțiilor nu scade, venim cu apelul către DVS de a continua respectarea normelor de prevenire a Infecției COVID-19: păstrați distanța socială oriunde mergeți – la cumpărături, la bancă, etc. Protejați-vă, purtând mască și mănuși, dezinfectați-vă mâinele cât mai des mai posibil. În cazul în care vă simțiți rău, nu ezitați sa mergeți la medicul de familie.Venim cu acest apel pentru că zilnic are loc agravarea situației, numărul de infectați crescând tot mai mult, totodată fiind înregistrate și decese din cauza virusului SARS-COV2.” 

Totodată Autoritățile Publice Locale au anunţat despre convocarea Comisia Situațiilor Excepționale, care vor recurge într-un final la închiderea piețelor, a centrelor funcționale, a cafenelelor și a barurilor, precum și a unor instituții.

Sursa – Publika

Previous Post

Maia Sandu a numit-o pe Sorina Ștefârță în funcția de purtător de cuvânt

Next Post

Doi bebeluși s-au grăbit să vină pe lume chiar în ambulanță. CARE ESTE starea acestora

Related Posts
Total
91
Share