Chișinău

Municipiul Chișinău se pregătește pentru sezonul rece 2020-2021

Primarul general, Ion Ceban a convocat astăzi o ședință cu managerii serviciilor municipale responsabile de pregătirea municipiului Chișinău pentru perioada rece 2020-2021.

Subiectele discutate s-au axat pe buna organizare a activităților de întreținere a drumurilor și, respectiv, a curților blocurilor de locuințe, evacuarea deșeurilor etc., pentru a face față situației în perioada rece, atât cu tehnica necesară, cât și cu materialul antiderapant, utilizat pentru deszăpezire.

Edilul capitalei a solicitat regiilor responsabile să prezinte până la 20 august, curent, rapoarte cu privire la stocurile de antiderapant existent, precum și necesitățile pentru perioada rece, pentru a putea fi planificate surse financiare în acest sens. De asemenea, urmează a fi elaborate planuri de intervenție pentru fiecare entitate implicată în proces.  

În altă ordine de idei, Ion Ceban a reiterat despre necesitatea contractării agenților economici, precum și a tehnicii specializate, pentru a face față situațiilor mai complicate în procesul de deszăpezire, de rând cu serviciile municipale.  

Articole asemănătoare

Mai multe străzi din Chișinău și satul Ghidighici vor rămâne azi FĂRĂ APĂ la robinete

IMPORTANT! Toate cișmelele din Capitală au fost redeschise

Anna Casian-Musteață

REGULI NOI! Unde în Chișinău pot fi amplasate stațiile PECO

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....