Social

Moldoveanca dispărută acum o lună în Italia ar fi fost omorâtă de către soțul ei

Svetlana Balica, moldoveancă de 44 de ani, care a dispărut în data de 2 noiembrie, exact în ziua în care a murit și soțul ei, un cetățean italian, ar fi fost omorâtă de către acesta.

După o lună de căutări și cercetări, procurorii italieni spun că moldoveanca ar fi fost ucisă de către soțul ei, iar după ce acesta a ascuns cadavrul și a șters urmele crimei și-a înscenat propria moarte.

Procurorii presupun că femeia ar fi fost strangulată, deoarece în casa unde locuiau cei doi nu a fost găsită nicio picătură de sânge, scrie stirilocale.md. 

Italianul a fost surprins de camerele video din depozitul companiei unde lucra cum trage femeia în întuneric, care se presupune că este soția sa. Ulterior acesta ar fi ascuns cadavrul și incendiat lucrurile moldovencei. Forțele de ordine caută acum cadavrul.

Se presupune că femeia intenționa să-l părăsească pe italian, iar acesta nu ar fi acceptat acest lucru și a omorât-o. În casa în care locuiau cei doi, pe noptieră, a fost găsit un bilet scris de italian și adresat Svetlanei „Ai intrat în viața mea și acolo vei rămâne pentru totdeauna. Te iubesc”.

Totodată, înainte ca bărbatul să moară, acesta ar fi vorbit cu fosta soție și i-ar fi spus că Svetlana și-a luat bagajul și 900 de euro din casă și a plecat.

Ne poți susține printr-o donație aici:
Se incarca....