Dondușeni

Moldoveancă de 46 ani, prostită de aproape 700.000 de lei de un arab, pe Odnoklassniki

Trasă pe sfoară și lăsată fără aproape 700 de mii de lei. E cazul unei moldovence de 46 de ani de la Donduşeni, care i-a transmis suma în cauză unui cetăţean al Emiratelor Arabe Unite, cunoscut pe Odnoklasniki, sub promisiunea că banii îi vor fi restituiţi la începutul lunii curente.

La 9 martie, la Inspectoratul de Poliție Dondușeni a parvenit o plângere din partea doamnei Marina C., care solicita măsuri împotriva unui cetățean al Emiratelor Arabe Unite, cu care ar fi făcut cunoștință prin intermediul rețelelor de socializare amintite și care, prin înșelăciune și abuz de încredere, a deposedat-o de aproape 700.000 lei. Banii au fost transferaţi de victimă pe mai multe conturi din Republica Ghaana.

Informația a fost confirmată pentru [btn btnlink=”https://deschide.md/ro/stiri/social/8658/Moldoveanc%C4%83-%C3%AEn-toat%C4%83-firea-prostit%C4%83-de-aproape-700000-de-lei-de-un-%C5%9Fmecher-arab-pe-Odnoklassniki.htm” btnsize=”small” btnnewt=”1″]Deschide.MD[/btn] de Șeful secției urmărire penală a Inspectoratului de poliție Dondușeni, Vadim Palamarciuc.

Potrivit poliției, „povestea de dragoste” dintre doamna Maria și iubitul său din Emiratelor Arabe Unite a început aproximativ acum un an, pe rețelele de socializare Odnoklassniki și Mail Ru. Ei comunicau prin Google Translate și planificau să se vadă în curând.

Pe parcursul anului 2016, arabul i-a mărturisit femeii că are probleme financiare și a rugat-o să îl ajute, dacă poate. Ca urmare, femeia a transferat pe nişte conturi din Republica Ghaana, aparţinând celui în cauză, suma de 678.000 lei. Femeia zice bărbatul promitea să-i întoarcă până la începutul lunii curente. Cum nu s-a întâmplat, a apelat la poliție, care a iniţiat un dosar penal.

În aşteptarea unei soluţii din partea organelor de drept, moldoveana continuă să discute cu cel care i-a frânt inima şi pustiit portofelul, în speranţa că îşi va vedea banii înapoi.

Sursa citată nu ne-a putut spune de unde avea victima această sumă impunătoare.

Articole asemănătoare

GRAV accident la Dondușeni! O persoană a decedat

Anna Casian-Musteață

Tragedie la Dondușeni. Un bunel l-a lovit cu microbuzul pe nepoțelul său de doi ani

Redacția Regional

TRAGEDIE la Dondușeni! O fetiță de trei ani a căzut în gol de la etajul doi

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....