„Moldova Business Week 2018” va avea loc la sfârșitul acestei luni. Evenimentul va reuni peste 1000 de participanți

Anna Casian-Musteață

Cel mai important eveniment economic al anului „Moldova Business Week 2018” se va desfășura la Chișinău, în perioada 2729 noiembrie curent. Aspecte privind organizarea săptămânii de afaceri au fost analizate ieri, în cadrul unei ședințe prezidate de premierul Pavel Filip.

Șeful Executivului a solicitat asigurarea bunei organizări a evenimentului care vine să promoveze imaginea țării pe plan internațional și să deschidă calea pentru noi inițiative. În acest context, premierul a subliniat importanța participării companiilor străine și atragerea celor, care sunt în căutarea oportunităților de extindere în țara noastră.

Cea dea cincea ediție „Moldova Business Week” va reuni peste 1000 de participanți parteneri de dezvoltare internaționali, reprezentanți ai instituţiilor statului, oameni de afaceri din Republica Moldova, precum și companii străine  din circa 53 de state.

Moldova Business Week este un eveniment organizat anual pentru promovarea imaginii țării în vederea atragerii investițiilor, intensificarea dialogului dintre sectorul public și privat, sporirea competitivității companiilor autohtone pentru diversificarea și sporirea capacităților de export.

Pentru a participa la eveniment, persoanele se pot înregistra pe pagina web – www.mbw.md , selectând inclusiv panelul de discuții la care doresc să participe.

Previous Post

71 de semne turistice multilingve, instalate pe străzile Chișinăului

Next Post

Copiii din diaspora Republicii Moldova, invitați să participe la concursul„Moldova sunt EU”

Related Posts
Total
0
Share