Minor de 15 ani înjunghiat de propriul tată

Un adolescent de 15 ani a ajuns la spital, după ce a fost înjunghiat de către tatăl său. Incidentul a fost înregistrat în seara de duminică, 1 august. 

Potrivit ofițerului de presă al poliției capitalei Natalia Stati, oamenii legii au fost anunțați despre cele întâmplate în jurul orei 21:00, de către medicii de la spitalul V. Ignatenco din capitală. Potrivit forțelor de ordine, băiatul de 15 ani s-a ales cu mai multe răni de cuțit. Mama minorului susține că de vină ar fi tatăl acestuia.

Acțiunile violente au avut loc în timp ce copilul a venit în vizită la tatăl său, care locuiește în orașul Cricova. Între aceștia s-a produs un conflict, iar bărbatul de 53 de ani i-a provocat mai multe răni cu cuțitul.

Ulterior, adolescentul a mers acasă, iar mama acestuia, văzându-l însângerat, l-a dus la spital. Medicii au stabilit că băiatul avea o plagă la picior și alte câteva la una din palme.

Polițiștii s-au deplasat acasă la bărbat, unde au depistat urme asemănătoare cu sângele. Testele de laborator urmează să confirme proveniența acestora. Pe acest caz a fost inițial un dosar penal pentru violență în familie. Individul este cercetat în libertate.

sursa: newsin.md

Previous Post

TRAGEDIE la Hâncești. Un bărbat din Bozieni s-a înjunghiat chiar în fața soției și a nepotului

Next Post

Deținut înjunghiat de către un alt deținut

Related Posts
Total
0
Share