fbpx
Actual

Ministrul Educației: Întâlnirile cu demnitarii SUNT INTERZISE în școli!

În instituțiile de învățământ a fost interzisă organizarea întâlnirilor cu demnitarii de stat, cu alegătorii și cu candidații la funcții publice – un ordin în acest sens a fost semnat de ministrul Educației, scrie Sputnik.

Accesul persoanelor străine în instituțiile de învățământ este interzis pentru o perioadă nedefinită. Conducătorii grădinițelor, școlilor, universităților vor permite intrarea în incinta instituțiilor doar a elevilor și studenților înscriși aici și a personalului angajat. Un ordin în acest sens a fost semnat de ministrul educației Igor Șarov.

Măsura are drept scop protejarea sănătății studenților, elevilor (copiilor) și angajaților instituțiilor de învățământ în contextul existenței unui risc sporit de îmbolnăvire cu COVID-19 și asigurarea respectării regulilor care se impun în această situație.

Totodată, accesul persoanelor menționate mai sus va fi permis cu respectarea tuturor regulilor de protecție prevăzute în Hotărârile Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică.

Sursa – Sputnik

Articole asemănătoare

Părinții și autoritățile municipale, nemulțumite de colectarea banilor în instituțiile de învățământ

Anna Casian-Musteață

Spitalele din Chișinău implicate în tratarea bolnavilor cu COVID-19 au primit o nouă donație de aparataje medicale

Anna Casian-Musteață

Tentativă de contrabandă cu țigări! Un moldovean a fost reținut la aeroport

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....